Termeni si conditii

Managing-Smart.ro – Conditii si Termeni de utilizare a site-ului

Prin utilizarea sub orice forma a site-ului “www.Managing-Smart.ro”, persoana care acceseaza site-ul, numita in continuare “UTILIZATOR”, declara implicit ca a citit, a inteles si a acceptat toate conditiile de utilizare a site-ului, mentionate in acest document. Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari ale site-ului www.Managing-Smart.ro, fara o notificare prealabila.

 

A. Utilizarera site-ului

1) UTILIZATORUL are acces limitat, doar de citire si informare, pe Managing-Smart.ro, fara dreptul de a descarca, modifica, copia sau a reproduce partial sau integral site-ul sau texte si alte elemente separate ale acestuia, de a vinde, revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau alte scopuri. Managing-Smart.ro nu isi asuma nici o responsabilitate fata de eventuala indisponibilitate partiala sau totala a site-ului, din motive tehnice, de conectivitate, sau din motive de orice alta natura.

2) Managing-Smart.ro este un website de informare si nu o platforma de comert online. Managing-Smart.ro nu realizeaza sub nici o forma vanzari de produse sau servicii si nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la eventuale decizii sau actiuni (comerciale sau de orice alt fel) pe care UTILIZATORUL le-ar efectua ca urmare a parcurgerii informatiei de pe website.

3) Intregul material de pe Managing-Smart.ro este destinat simplei informari si nu constituie recomandari pentru orientarea deciziilor, actiunilor sau comportamentului UTILIZATORULUI, recomandari de management, recomandari de optimizare fiscala si nici vreun alt fel de recomandari. UTILIZATORUL isi asuma in intregime responsabilitatea pentru modul in care utilizeaza informatia obtinuta de pe Managing-Smart.ro. Managing-Smart.ro, administratorii si proprietarii acestuia nu isi asuma nici o responsabilitate pentru modul in care UTILIZATORUL foloseste informatiile obtinute de pe website.

 

B. Drepturi de Autor

Intregul continut al website-ului, incluzand texte, articole, imagini, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date sau elemente, este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul si continutul site-ului) apartine Managing-Smart.ro si proprietarilor acestuia si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al proprietarilor Managing-Smart.ro a oricaror elemente enumerate mai sus este interzisa.

 

C. Limitari ale Responsabilitatii

Managing-Smart.ro, administratorii si proprietarii acestuia nu vor fi responsabili pentru nici un prejudiciu sau paguba de orice fel , directa, indirecta, speciala, incidentala, care ar proveni din utilizarea materialelor de pe Managing-Smart.ro.

 

D. Legea aplicabila

Utilizatorul agreeaza faptul ca drepturile si obligatiile prevazute in acest document sunt guvernate de legile din Romania.

Contact:

Email:  Info@managing-smart.ro

Bucuresti, Telefon: 0731920426

.