Promotii

.

Oferta 1:   Promotie “Start-up”

Linie gri

 

Ai hotarat sa demarezi o afacere si te temi de inceput?

 

Prin Promotia Start-up iti oferim suport in domeniile Contabilitate, Financiar, Resurse umane, la preturi accesibile pentru start-up. Alege un contract promotional din cele cinci prezentate pe pagina Promotiei, apoi porneste activitatea! Beneficiezi de:

  • Consultanta pentru initierea afacerii
  • Pret promotional pentru servicii de contabilitate si salarizare
  • Infiintare societate comerciala – SRL.

 

Te temi ca start-up-ul tau ar putea avea venituri mici la inceput iar costul serviciilor de contabilitate va fi o povara?

 

Timp de doua luni de la inceperea activitatii vei plati serviciile printr-un tarif fix modic si un tarif variabil cu veniturile pe care le vei obtine. Tariful fix se plateste in avans pe doua luni iar cel variabil se plateste dupa prestarea serviciului. Variantele de tarif lunar fix sunt: 50, 100, 150, 200 si 250 lei, in functie de activitatea lunara estimata (venituri si cheltuieli de la 1.000 – 20.000 lei, pana la maxim de 100.000 lei). Suplimentar se adauga tariful variabil care creste odata cu activitatea estimata, pastrand totalul intotdeuna la un nivel promotional.

.

 

Oferta 2:   Promotie “Infiintare gratuita SRL”

Linie gri

 

Doresti infiintarea rapida a unei societati comerciale cu raspundere limitata?

 

Noi dorim o colaborare indelungata si reciproc avantajoasa cu clientii nostri. Pentru clientii care doresc acelasi lucru, oferim servicii de infiintare SRL cu 1-2 asociati cu onorarii zero (gratuit), odata cu semnarea unui contract de servicii de contabilitate pe o perioada de minimum 6 luni, cu plata in avans a serviciilor de contabilitate pe 3 luni.

 

Ai nevoie de servicii de contabilitate si consultanta pentru demararea afacerii pe care ai proiectat-o?

 

Pentru activitatea de inceput oferim servicii de contabilitate incepand cu pretul de 150 lei pe luna, respectiv o plata in avans de 450 lei pe trei luni. Consultanta pentru inceperea activitatii si infiintarea societatii comerciale sunt gratuite.

.

Linie gri

Contact:

Email:  Info@managing-smart.ro

Bucuresti, Telefon: 0731920426

Linie gri

.