Promo Startup

.

 

Oferta speciala: Promotie “Start-up”

Linie gri

 

Vrei sa incerci? E simplu:

  • Asteapta cateva secunde pentru incarcarea pe pagina a modelului de mai jos, completeaza cele 4 rubrici cu “Date estimative despre activitatea societatii”, apoi vezi care sunt preturile promotiilor si care este promotia recomandata. Spre exemplu: “Fix 50” inseamna un pret fix de 50 lei pe luna, plus un pret variabil in functie de estimarile facute, rezultand totalul de pe randul albastru. Poti face mai multe incercari pentru diverse niveluri de activitate, pana cand alegi una dintre cele 5 promotii.
  • Poti relua simularea pentru a urmari cum evolueaza pretul acelei promotii pe care ai ales-o, in functie de diverse niveluri de activitate estimate.
  • Dupa ce ai ales promotia care ti se potriveste, trimite-ne un e-mail sau contacteaza-ne telefonic, pentru a stabili o intalnire in cadrul careia ne explici afacerea ta si incheiem contractul.

 

Linie gri

.

 

Intrebari si raspunsuri

 

Q1: Am utilizat una din promotii doua luni, am trecut cu bine peste perioada de inceput. Cum continuam?

R1: Ne bucuram pentru succes. In continuare, negociem un contract cu un pret in avantajul ambelor parti, care asigura resursele pentru continuarea prestarii unor servicii de calitate, fara a fi o povara financiara pentru client.

 

Q2: Am utilizat una din promotii doua luni, insa perioada de debut cu activitate redusa se prelungeste. Cum continuam?

R2: Perseverenta este importanta. Negociem o solutie rezonabila pentru continuarea colaborarii; analizam si o posibila extindere a promotiei.

 

Q3: Am achitat tariful fix pentru una din promotii, insa nu am reusit sa incep activitatea pentru a beneficia de servicii in perioada de doua luni din contract. Ce se poate face?

R3: Contractul trebuie semnat in luna in care incepi activitatea, pentru a putea beneficia de serviciile promotionale pe primele 2 luni de activitate. Totusi, in cazul intarzierilor neasteptate, te asteptam maxim 2 luni (mai exact: ca sa beneficiezi de cele doua luni promotionale trebuie sa incepi activitatea la cel mult 2 luni calendaristice de la semnarea contractului de prestari servicii).

 

Q4: Am achitat tariful fix pentru una din promotii, am intarziat inceperea activitatii cu doua luni dupa semnarea contractului si trebuie sa depun declaratii pentru perioada celor doua luni de intarziere (fara activitate). Cum putem rezolva?

R4: Iti intocmim gratuit declaratiile pe perioada fara activitate, daca obligatia intocmirii acestora a intervenit in perioada contractuala iar intarzierea de la data semnarii contractului pana la data inceperii activitatii este maxim 2 luni.

 

Q5: In cadrul fiecarei promotii exista un numar maxim de documente / articole contabile care se proceseaza. Cum se calculeaza acest numar si ce se intampla daca este depasit?

R5: Inregistrarile contabile rezulta din Registrul Jurnal. Spre exemplu: cinci facturi de la furnizor pentru care s-a facut o plata totalizatoare prin banca, plus 10 facturi de vanzare, fiecare incasata separat prin banca, echivaleaza cu 26 documente / inregistrari. Depasirile care necesita volum de munca suplimentar mic nu se taxeaza suplimentar. Depasirile care necesita volum de munca suplimentar important se taxeaza cu o suma suplimentara, calculata in regim de promotie si agreata de parti.

 

Q6: Societatea comerciala a fost inregistrata cu mai mult timp in urma, dar abia acum incepe activitatea. Poate beneficia de serviciile promotionle?

R6: Da. Va trebui verificata obligativitatea depunerii unor declaratii fiscale pe perioada precedenta. In functie de numarul si complexitatea eventualelor declaratii de depus, le putem intocmi gratuit sau contra unui cost, pe care il calculam tot in regim de promotie.

 

Q7: Activitatea pe care o estimez nu se incadreaza in promotiile oferite. Cum putem colabora?

R7: Daca activitatea estimata nu se incadreaza in promotiile oferite, asteptam o propunere de colaborare din partea ta si gasim o varianta avantajoasa, de comun acord.

.

Linie gri

Contact:

Email:  Info@managing-smart.ro

Bucuresti, Telefon: 0731920426

Linie gri

.